Склад под митнически контрол

Оптимизация на бюджета ви

Ползването на склад под митнически контрол оптимизира вашите парични потоци и значително оптимизира бюджета ви.

В съответствие с европейското законодателство, стоките с произход трета страна за ЕС биха могли да бъдат поставени в склад под митнически контрол. Ползването на подобна услуга ви позволява да внесете или изнесете стоките в последващ момент, съгласно нуждите на вашия бизнес. По време на съхранението на стоките ви в митнически склад, ДДС-то и митото са гарантирани, посредством банкова гаранция в полза на митническите власи. По този начин, отпада задължението ви да платите ДДС и мито в момента на вноса, като плащането се отлага за последващ момент, в който имате купувач. Ползването на склад под митнически контрол оптимизира вашите парични потоци и значително оптимизира бюджета ви.

Къстъмс Пойнт разполага със склад под митнически контрол, ситуиран в непосредствена близост до Летище София. Повече информация можете да откриете чрез изпращане на запитване до cs@customspoint.bg.

Други
услуги

Предоставяме пълната гама от услуги в областта на митническото представителство, посредством нашата мрежа от митнически офиси на ключови локации в България, Румъния, Македония, Сърбия и Турция, както посредством партньорска мрежа в цяла Европа.

Свържете се
с нас