Вносно обмитяване на стоки

От край до край

Ние от Къстъмс Пойнт ще ви съпроводим през целия процес на вносното обмитяване.

Вносното обмитяване на стоки е една от най-често срещаните операции, във връзка с търговия със стоки идващи от държави извън Европейския съюз. Тъй като България е един входовете на ЕС, което я прави предпочитана страна за вносно обмитяване на стоки, като впоследствие същите могат да бъдат изпратени до всяка точка на Европейския съюз, без необходимост от допълнителни формалности.

Вносното обмитяване се извършва в съответствие на българското и европейското законодателство. От изключителна важност е коректното създаване на документите съпровождащи стоките ви, с цел своевременно обмитяване и избягване на санкции при некоректно деклариране.

Ние от Къстъмс Пойнт ще ви съпроводим през целия процес на вносното обмитяване. Нашите услуги включват професионален съвет, относно коректното изготвяне на документите за вашите стоки, попълване и подаване на вносна митническа декларация, молба за възстановяване на депозит, плащане на ДДС и мита от името и за сметка на вносителя, както и други действия необходими за качественият и своевременен внос на вашите стоки.

За повече информация, моля, пратете вашето запитване до cs@customspoint.bg

Други
услуги

Предоставяме пълната гама от услуги в областта на митническото представителство, посредством нашата мрежа от митнически офиси на ключови локации в България, Румъния, Македония, Сърбия и Турция, както посредством партньорска мрежа в цяла Европа.

Свържете се
с нас